Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

La vie - bistro beef shop

Praha 2, Mánesova 13, 120 00

zpět na výpis
   
La vie - bistro beef shop

V La Vie žijeme hovězím.

Telefon:+420 728 274 260
Kategorie: gastro|gastro prodejny, restaurace

Nabízíme čerstvé a kvalitní české maso z dobytka, kterého krmíme jen tím nejlepším, dbáme na jeho zacházení i porážku. Z tohoto hodnotného masa vyrábíme specialitu podniku - Tekuté maso. Pečením vyváženého poměru surovin vzniká koncentrovaný vývar, který zkrátka nesmí chybět v žádné kuchyni. K jeho přípravě využíváme tradiční metodu, kdy pečením masa spolu s morkovými kostmi, telecími klouby, kořenovou zeleninou a vodou, vznikne hustý nepasterizovaný vývar plný šťavnatých rozpadajících se kousků masa. Jeho intenzivní chuti a temně zlaté barvy jsme docílili pozvolným táhnutím po dobu devíti dnů. Dost možná jste takto silný vývar nikdy neochutnali. 
Maso a naše pečené polévky si můžete odnést i domů!
Najdete nás na Chorvatské a Mánesově ulici.

Mánesova 13
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: