Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Volcom

Praha 1, Revoluční 5, 11000

zpět na výpis
 
Volcom

Prodejna Volcom store Prague nabídne kompletní sortiment aktuálních kolekcí Volcom (Lifestyle, Snow, Gore-tex,…).

Kategorie: lifestyle|Móda

Nová prodejna Volcom v centru Prahy

Celosvětová síť oficiálních Volcom stores dosud nesahala dále, než k našim západním sousedům. To se však změní již 26. 9. 2017, kdy se v samotném centru Prahy otevře zbrusu nová prodejna Volcom Store Prague, která bude součástí celosvětového řetězce oficiálních Volcom obchodů. 

Prodejna Volcom store Prague nabídne kompletní sortiment aktuálních kolekcí Volcom (Lifestyle, Snow, Gore-tex,…), který bude v pravidelných měsíčních intervalech obměňován. Na své si tak přijdou nejen milovníci lifestyle módy fashion designu, ale také skateboardisté, snowboardisté, freestyle lyžaři, děti, či surfaři…

Devizou obchodu budou také originální kousky Volcom, designově určené pouze pro český trh. Tyto produkty nebudou k sehnání nikde jinde na světě, pouze ve Volcom store Prague v limitovaných množstvích.

„Inspirována tvůrčím duchem, byla značka Volcom založena v roce 1991 pro ty, kteří nikdy nepolevují ve věrnosti pro svou vášeň. Narodili jsme se, abychom lovili to, čemu věříme. Není to tak, že chceme, ale musíme. Máme vizi, která umí změnit překážky na příležitosti, máme tvůrčí odvahu pokoušet se o nemožné a přijmout neznámé. Tato vize nám říká, abychom šli stále dopředu, zkoušeli znovu a znovu. Všichni jsme uvnitř spojeni stejnou vnitřní silou – snahou o neustálé zlepšování. Navždy se budeme pídit za tím opojným okamžikem, kdy se naše vize stává realitou. Když svět kolem nás ztichne a během této krátké chvíle jsme více než naživu. 
Jsme Volcom.“

Revoluční 5
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: