Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Terryho ponožky

Praha 1, Vodičkova 41, 110 00

zpět na výpis
 
Terryho ponožky

Filmová galanterie Terryho ponožky je kamenný a internetový obchod provozovaný skupinou lidí kolem největších artových kin v Praze.

Telefon:224 946 829
Kategorie: kultura|kinalifestyle|Nakupování

Obchod a galerie TERRYHO PONOŽKY prodává filmové plakáty, DVD a knihy. Věnuje se budování sbírky plakátů a výstavám. Náš web obsahuje databazi 10.000 druhů autorských výtvarných plakátů.

V oblasti FILMOVÝCH PLAKÁTŮ se hlavně věnujeme prodeji originálních, autorských výtvarných plakátů, které vznikaly v Československu od 50. let dvacátého století. Ve své nabídce máme ale i současné filmové plakáty všech velikostí a druhů.
Rovněž se nám podařilo zahájit cyklus výstav těchto plakátů a znovuoživit zájem veřejnosti o tuto velmi výraznou a ceněnou kapitolu českého výtvarného umění.
Za pětiletou existenci jsme uspořádali více jak 70 výstav nejen v ČR ale takřka po celém světě.
Při prodeji filmů a knih se soustředíme hlavně na kvalitní, umělecké, artové tituly. Tímto výběrem vzniká logické propojení s programově obdobně směřovanými artkiny Aero a Světozor. Jsme rovněž výhradními kamennými prodejci filmových edičních řad NETUCTOVÉ FILMY a KOLEKCE 6+6+6.

Vodičkova 41
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: