Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Speciality z českého kalendáře

Praha 5, Plzeňská 8,

zpět na výpis
 
Speciality z českého kalendáře

Stánek s rychlými svačinkami „take away“ z dílny Creative World.

Kategorie: gastro|občerstvení

Se svou kuchyní navázal tým Creative World na úspěšný koncept na Zličíně, kde byla poprvé představena spolupráce s Asociací soukromých zemědělců. Zákazníci se tak mohou těšit na suroviny od prověřených dodavatelů, sezónní výběr a nabídku pro vegetariány, milovníky masa i ty, kdo vyhledávají bezlepková jídla. 

Speciality z českého kalendáře
Každý den jiné pokrmy, sezónní nabídka, ovoce a zelenina od českých farmářů a možnost zakoupení kreativních balíčků pro domácí tvorbu nebo Chodouňské BIO levandule nabízí nově stánek v OC Smíchov, který najdete v přízemí za Informacemi naproti Tescu. Nabídka bude vždy uzpůsobena také části dne, tedy snídaně, oběd, večeře. 

Hlavním šéfkuchařem se stal nejen pro tento stánek Roman Kačírek, který sestavuje menu pro každý jeden měsíc v roce tak, aby zákazníci dostali vždy čerstvé a sezónní pokrmy. 

Chybět postupně nebudou jídla jako: hamburgery (masové i vegetariánské), nejrůznější placičky jako řepová, mrkvová, čočková, kuskusová a mnoho dalších, pstruzí hranolky, polévky, saláty, sendviče, ale i ranní snídaně s müsli, ovocem, domácí limonády a vynikající BIO čaje Bioteque, které lze objednat také ve větším množství na doma (zeptejte se u našeho personálu). 

Proč spolupráce s farmáři? 
Creative World stál u zrodu farmářských slavností a trhů v ČR již v roce 2008/2009 a spolupracuje se 7 500 členy Asociace soukromého zemědělství. Nabídka se tudíž skládá z jarních, letních, podzimních i zimních specialit navazujících na svátky a tradice v českém kalendáři - vše připraveno z produktů českých farem garantovaných ASZ ČR. 

OTEVÍRACÍ DOBA
8.00 až 11.00: Snídaňová a svačinová nabídka s sebou
11.00 až 15.00: Obědové menu
15.00 až 20.00: Svačinová nabídka a večeře

Plzeňská 8
Praha 5
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: