Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Spa Prague

Praha 4, Holušická 2,

zpět na výpis
 
Spa Prague

Luxusní spa, wellnes, beauty a fit centrum na Chodově blízko centra Chodov a metra.

Telefon:733 237 337
Kategorie: lifestyle|Relax

Jsme SPA s rodinnou atmosférou a širokou nabídkou procedur. SPA PRAGUE zastává individuální přístup ke každému klientovi. Klademe také velký důraz na soukromí a nerušený odpočinek. Příjemný personál, kvalitní terapeuti a klidné prostředí zajistí, že se zde budete cítit jako na dovolené.

Na své si přijde každý. Dámy zde najdou kosmetiku, relaxační masáže, manikúru, pedikúru, ale i individuální cvičení a balíčky pro hubnutí, detoxikaci, program proti celulitidě apod. Pánové si užijí sauny, kde v odpočívárně můžou nerušeně sledovat sportovní pořady. Dále sportovní masáže, ale třeba i pánskou pedikúru, manikúru a kosmetiku.

Maminky mohou využít dětský klub, takže si veškeré procedury mohou užít na 100%. Fyzioterapeut pomůže již s hlubšími zdravotními problémy, sestaví léčebný tělocvik a individuální terapii.

Holušická 2
Praha 4
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: