Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Wellryba

Praha 7, Bubenská 17, 170 00

zpět na výpis
 
Wellryba

Pilatujeme, jógujeme, rovnáme záda, tančíme, posilujeme!

Telefon:+420 608 840 904
Kategorie: sport|fitness, relaxace, jóga

Jádro našeho týmu tvoří Věra Němečková a Alexandra Hájková.

Ačkoliv "v civilu" máme úplně odlišná povolání, spojuje nás celoživotní vřelý vztah ke sportu a vědomosti o možnostech a schopnostech vlastního těla. Na začátku byla na jedné straně Věrka, která si splnila velké přání - stala se instruktorkou předporodní přípravy, připravovala s velkým nasazením budoucí maminky na porod a šestinědělí a v mateřském centru vedla několik seminářů vztahujících se k péči a zdravému vývoji malých dětí. A na druhé straně byla Saša - svého času vrcholová sportovkyně, zkušená cvičitelka i cvičenkyně snad všech druhů fitness na světě, sportovec tělem i duší. Touha "mít nějaký vlastní prostor" pro realizaci wellness, fitness a tématických školení nás nakonec spojily v projektu malého pohybového studia, které právě vzniká pár kroků od stanice metra Vltavská. 

Všichni naši lektoři mají licence na druhy cvičení, která vedou, a neustále se vzdělávají a doplňují svá portfolia o nové diplomy a certifikáty. Jelikož ale víme, že papír není všechno, dbáme na to, aby byli zároveň i zkušení, milí, trpěliví a schopni vysvětlovat. Věříme, že se vám hodiny s nimi budou líbit.

Krásné reference a milá slova našich spokojených klientů jsou pro nás velkou odměnou. Jakýkoliv feedback nám pomáhá v "udržování laťky" a vlastní reflexe. Máme rádi pocit, že to co děláme, děláme dobře, a že to má smysl.

Bubenská 17
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: