Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Fermé

Praha 3, Lucemburská 11, 13000

zpět na výpis
 
Fermé

Legendární vinohradský bar je zpátky. Jeho filozofie: Člověk k životu potřebuje kyslík, světlo a mít kam jít na pivo nebo dobře ošetřenej drink.

Kategorie: gastro|bary a pivnice

Dlouhá léta nám patřil distrikt u vodárny na Vinohradech. Poskytovali jsme prostor pro zábavu a nekonečné potěšení pro ty z blízka i opodál. Byli jsme jako rodina. Parc Fermé, místo kde jsme každý den otevírali pro naše přátele a naši přátele to každý den zavírali s náma. Až jsme museli zavřít napořád. Naši přátelé se roztrousili, zkoušeli hledat útěchu v jiných vinohradských, žižkovských, či vršovických hospodách, avšak nebylo kde brát. Rozhodli jsme se dát rodinu zpátky dohromady. Vítáme vás v novém Parc Fermé.

A protože Fermé znamená zavřeno, držme se této tradice. Jednou už nás zavřeli. Nikdy nevíme, kdy to bude zase. Užívejme si a kalme proto každý den, jakoby byl ten poslední. Ten den, než nás zavřou. Na to se napijem!

Lucemburská 11
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: