Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

KlasekTea

Praha 7, Přístavní 39, 17000

zpět na výpis
 
KlasekTea

Dovoz a prodej čajů z Indie, Japonska, Nepálu a Srí Lanky.

Telefon:777 052 974
Kategorie: gastro|gastro prodejny

Pod hlavičkou Darjeeling.cz dovážíme čaje a čajové příslušenství od roku 2003. Od roku 2014 jsme změnili název na Klasek Tea. Čaj je pro nás nejen obchod, ale zejména důležitý fenomén a neutuchající záliba. Vůně čaje nám připomíná cesty do vzdálených zemí, vzpomínky na to, jak jsme v severní Indii domluvili náš první čajový obchod.

Zpočátku jsme se úzce specializovali na himálajské čaje z oblasti Darjeelingu. Odtud také pochází název našeho obchodu. Postupně jsme nabídku rozšířili o čaje z oblasti Ásámu a také z Cejlonu, Nepálu, Japonska a Jižní Koreje. Se všemi dodavateli či producenty čaje máme osobní kontakt.

Čaj pro vás vybíráme pečlivě, vždy sami a dbáme při tom co nejpřísněji na jeho kvalitu a čerstvost. Prodáváme jen to, co sami pijeme a čemu věříme. Věříme myšlence, že každý si může najít cestu ke kvalitnímu čaji. Že drahý čaj je jen ten, který se svou kvalitou a chutí nevyrovná své ceně.

Budeme si pokládat za čest, když budete „čajovat“ s námi. Ať vám chutná.

Přístavní 39
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: