Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

MINT market

Praha 7 - Holešovice, Bubenské nábřeží 306/13, 17004

zpět na výpis
Tip
 
MINT market

Pravidelný trh s nezávislou módou, šperky, designem a delikatesami MINT: Weekend Market.

Telefon:728 230 430
Kategorie: lifestyle|Nakupování

Inspirovali jsme se trhy v Bangkoku a v londýnském Camden Town, takže od MINT: Weekend Marketu kromě stánků čekejte i tvůrčí atmosféru, všudypřítomnou hudbu a trochu toho punkového uvažování.

Chceme, aby Pražané i turisti měli alternativu k nakupování v obchodních centrech a aby byl český design dostupnější. Vybrali jsme si místo, které je samo o sobě zajímavé, a to Pražskou tržnici. Kromě toho, že sem Pražané chodí na jednu z nejlepších Pho Bo ve městě, se tu v posledních letech rozvíjí svébytná kulturní scéna (Jatka 78, večírky v hale 36), a to nás baví.

Do haly 13 v Holešovicích se tak můžete jít podívat každou sobotu na nové kolekce mladých tvůrců. Vezměte partu kamarádů a přijďte se podívat na první pravidelný lokální trh s módou a designem.

Vstup na akci je zdarma a bez bariér. Dvounozí i čyřnozí miláčci jsou také vítáni :) 

Bubenské nábřeží 306/13
Praha 7 - Holešovice, 17004
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: