Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Koupaliště Čakovice

Praha 18, Ke stadionu 837, 19600

zpět na výpis
 
Koupaliště Čakovice

Koupaliště Čakovice je venkovní koupaliště. Nabízí tobogán a dva bazény dlouhé 50 m.

Telefon:774 644 977
Kategorie: sport|relaxace, vodní sporty

Koupaliště Čakovice je venkovní koupaliště. 

Nabízí TOBOGÁN  a DVA BAZÉNY dlouhé 50 metrů:

 

* První bazén je vhodný pro malé děti, na kraji je to spíše BROUZDALIŠTĚ a ani v nejhlubších místech není hluboký. Do tohoto bazénu také vede tobogán (46 metrů), VSTUP NA TOBOGÁN JE ZDARMA.

 

* Druhý bazén je vhodný pro plavce, i když v méně hluboké části člověk normálně stačí (maximální hloubka velkého bazénu je 2,5 m). 

 

Travnatá plocha v areálu koupaliště

má kapacitu až tři tisíce návštěvníků. Starší lidé přivítají možnost posedět si na lavičkách ve stínu vzrostlých stromů, maminky s batolaty si oblíbily mělké brouzdaliště kolem bazénů. 

 

Ke sportovnímu vyžití slouží 3 ping-pongové stoly, plavecká dráha a pro děti ohraničený dětský prostor s herními prvky.

 

K občerstvení slouží prodejní stánky s nabídkou točených nealko, alko nápojů a piva, dále pak klobásky, hranolky, zmrzlina, cukrovinky apod.

Součástí je příjemné posezení na ZAHRÁDCE S VENKOVNÍM GRILOVÁNÍM.

 

Dále zde můžete zakoupit plavecké potřeby, rukávky, lehátka do vody, plavecké brýle, plavky i hračky do vody pro nejmenší, župánky a kosmetické prostředky po opalování.

 

Koupaliště má vlastní úpravnu vody a její kvalita je sledována jak vlastními pracovníky, tak i městskou hygienickou stanicí. 

Ke stadionu 837
Praha 18, 19600
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: