Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Flames grill

Praha 2, Legerova 758/60, 12000

zpět na výpis
 
Flames grill

Středozemní kuchyně je jako pestrá paleta chutí, barev a vůní, která oslní Vaše smysly.

Telefon:222 231 800
Kategorie: gastro|restaurace

Když pomyslíte na středomořskou kuchyni, určitě se Vám vybaví olivový olej, kvalitní maso, čerstvé rybí pokrmy, zelenina, čerstvý chléb a dobré víno. 

Středozemní kuchyně je jako pestrá paleta chutí, barev a vůní, která oslní Vaše smysly. Je také velmi prospěšná Vašemu zdraví. Do naší restaurace vybíráme pouze ty nejkvalitnější suroviny, s cílem poskytnout Vám autentický kulinářský zážitek. Základem naší restaurace je „Josper grill“, španělský patent, který díky své technologii garantuje, že na Vašem talíři dostanete jen to nejlepší ugrilované maso s křupavou zeleninu, plnou živin a chutí.

Vy a Vaše pohoda je u nás na prvním místě, a proto sortiment našich vín tvoří pouze ty nejlepší vína z vinařských oblastí, rozkládající se kolem Středozemního moře.

Otevírací doba
út-so: 12:00 až 23:00

Legerova 758/60
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: