Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Ráno kávu večer víno

Praha 10, Kodaňská 81/4, 10100

zpět na výpis
 
Ráno kávu večer víno

Místo, kde z kávy lze přejít rovnou k výborným kvalitním VÍNŮM.

Telefon:774 673 732
Kategorie: gastro|kavárny, vinárny

RÁNO KÁVU VEČER VÍNO je nejen "životním motorem" mnoha z nás. Ale hlavně také místem pro ty, co rádi začínají den dobrou kávou a končí dobrým vínem.

Jak již název napovídá, RÁNO a přes den kvalitní KÁVA s sebou i uvnitř u dortíku nebo bagetky. A jak se kdo cítí, z kávy lze přejít rovnou k výborným kvalitním VÍNŮM z Moravy, Itálie, Francie a světa až do VEČERA. Nebo si lze vybrat z několika typů prosecca či popíjet Aperol Spritz na sluníčku. K tomu stejně dobré sýry a salámy, olivy a snacky. Výběrová kvalita, avšak za rozumné ceny, které nestresují. Dobře a s klidem jako v Itálii, Francii nebo vinařské Moravě se dá popíjet díky RÁNO KAVU VEČER VÍNO i ve Vršovicích.

Otevírací doba:
po-pá:  7:30 až 23:00
so: 17:00 až 23:00

Kodaňská 81/4
Praha 10, 10100
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: