Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Bikram Yoga Prague

Praha4, Na Pankráci 121, 14000

zpět na výpis
 
Bikram Yoga Prague

Bikram Yoga je moderní dynamické cvičení, které Vás dostane.

Telefon:224 222 892
Kategorie: sport|jóga

Můžete si u nás zapůjčit nebo koupit podložku, ručník i vodu. Je možno zde zakoupit také speciální oblečení určené právě na Bikram Yogu ze speciálních přiléhavých a propustných materiálů různých délek střihů i vzorů. Jinými slovy, do studia sebou nepotřebujete nic nosit.

Moderní klimatizace zajišťuje přívod čerstvého ohřátého vzduchu do místnosti a to do celého prostoru rovnoměrně.

Cvičíme na ručnících, které vstřebávají pot, a podložkách, které pravidelně pereme v pračce na 60 stupňů. Po každé lekci jsou ošetřeny antibakteriálním přípravkem. Na podlaze v sále je zbrusu nová dřevěná podlaha ošetřená protiskluzovým nátěrem.

Zázemí je tvořeno recepcí se stále usmívajícím se personálem, šatnami s uzamykatelnými skříňkami, sprchami a toaletami.

Po lekci se můžete občerstvit v našem Juice baru, který Vám nabízí spoustu čerstvých ovocných i zeleninových šťáv. K okamžité a perfekní hydrataci doporučujeme vysoce kvalitní kokosovou vodu, která zažene žížeň a pomůže doplnit minerály. K obědu vždy najdete polévku a výběr ze salátů, vrapů či rýžových rolek.

Maminky a tatínci mají k dispozici dětský koutek s profesionální tetou na hlídání. Doporučujeme využít.

Studio na Pankráci je v pořadí druhé studio Bikram Yogy Prague. Lokalita Pankráce umožňuje velmi snadnou dostupnost a především disponuje parkovacími místy. V obchodním centru Arkády mohou například klienti Bikram Yogy využít 3 hodin parkování zcela zdarma.

Schází se v něm denně klienti z celé Prahy, instruktoři i recepční, a to i ve svém volném čase. V každé lekci najdete někoho z našeho týmu, nebojte se ho proto oslovit. Rádi Vám odpoví na všechny Vaše otázky.

Na Pankráci 121
Praha4, 14000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: