Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Komunitní zahrada Krejcárek

Praha 3, Na Balkáně 2866/17a,

zpět na výpis
 
Komunitní zahrada Krejcárek

Komunitní zahrada Krejcárek v areálu DDM Ulita.

Kategorie: lifestyle|

Co jsou komunitní zahrady?
Společné zahrady ve městě, kde si obyvatele činžovních a panelových domů, kterým chybí zahrádka či možnost aktivnějšího kontaktu s přírodním koloběhem, mohou pronajmout záhonek a pěstovat si na něm, co chtějí a co je jejich srdci či jazyku blízké.

Kde je komunitní zahrada Krejcárek?
Leží na území Prahy 3, sousedí s dětským hřištěm Na Balkáně a se zahradou DDM Praha 3 - Ulita, která pozemek i spravuje.

Jak vypadá?
Je to celkem malý prostor, 2239 m2, zatím ne úplně vzhledný…obehnaný plechovým plotem se zarůstajícími betonovými panely na zemi.

Na zahradě se organizují „přírodní workshopy“, kde si návštěvníci mohou něco zasadit, pomoci při úpravě zahrady a hlavně se něco nového dozvědět od specialistů na permakulturu, od zahradníků a dalších odborníků.

K čemu komunitní zahrada Krejcárek slouží?
K tomu, co bylo uvedeno výše, a ještě navíc jako prostor pro ekovýchovné a vzdělávací programy určené předškolním dětem, rodinám, dospělým…

Na Balkáně 2866/17a
Praha 3
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: