Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Rebel Wings

Praha 1, Hybernská 1011/28, 11000

zpět na výpis
 
Rebel Wings

Propojení kvalitní kuchyně, gastronomické úrovně a moderní zábavy.

Telefon:733 120 225
Kategorie: gastro|restaurace

Restaurace Rebel Wings se nachází v historických prostorách „Hostince U Mariánského obrazu“ v Hybernské ulici, která je zmiňována i v Haškově knize o dobrém vojáku Švejkovi.

Elegantní restaurace pro cestující ze zámožnějších vrstev byla zřízena naproti bočnímu vchodu do odjezdové budovy nádraží Státní dráhy v okázalé vysoké novostavbě čp. 1011, postavené kolem roku 1890. Název podniku je pravděpodobně reminiscencí na zaniklý původní dům, který se nazýval U Panny Marie. Pohlednice s nastoupeným personálem a majitelem J. Šaškem (s buřinkou uprostřed) byla vydána k propagaci jeho podniku.

Provozovna „Rebel Wings“ je pilotním projektem pro nabídku a následnou distribuci havlíčkobrodského piva Rebel v Čechách. Spojenou s prezentací nových a moderních zábavních trendů v současné gastronomii. V rámci tohoto projektu bude nabízena nadstandartní a nadčasová kuchyně, která se bude opírat o dodávky kvalitních surovin a potravin, převážně z maloprodukcí, farmářských výroben a masa ze specializovaných zahraničních chovů.

Jedním z cílů tohoto projektu je uvést pivo Rebel na trh v Čechách, ve větší míře, než jsou současné distribuční reálie. Momentální distribuce se odehrává převážně na území českomoravské Vysočiny a Moravy. Ze zahraničních trhů se dodává pivo Rebel do Francie, USA, na Ukrajinu a do několika dalších zemí.

OTEVÍRACÍ DOBA
Denně 11:00 - 24:00

Hybernská 1011/28
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: