Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Gusto Veneto

Praha 2, Varšavská 715/36, 12000

zpět na výpis
 
Gusto Veneto

Rádi bychom vás pozvali na kulinářský výlet do jedné z nejkrásnějších a nejrozmanitějších krajin světa.

Telefon:773 886 101
Kategorie: gastro|vinárny

Pojďte se s námi na chvíli přesunout do pohádkové krajiny, ve které vás ohromí úchvatná jezera, majestátní vrcholy Alp, malebná údolí a samozřejmě také historická města, která víc než cokoliv jiného připomínají filmové kulisy.

Oblast Benátska a její typické lokální speciality jsme si zamilovali před několika lety, a rozhodli jsme se své nadšení šířit dál. Tak také vznikl nápad na založení Gusto Veneto, jehož prostřednictvím bychom rádi benátské speciality představili i pražským gurmánům.

Všechny dodavatele si pečlivě vybíráme. Obdivujeme, jak mistrovsky tamější kuchyně a vinné sklepy slučují tradici s inovací, a neustále objevujeme nové (zatím málo známé) místní speciality a vinné odrůdy. V Benátsku se proplétají generace obyvatel všech italských regionů, proto je taky lokální kuchyně tak rozmanitá. Ochutnejte ji také – a garantujeme vám, že to bude láska na první sousto (nebo lok).

Dovážíme italská vína a delikatesy od pečlivě vybraných dodavatelů z benátského kraje. Podporujeme rodinné podniky, které své produkty dělají s láskou.

Varšavská 715/36
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: