Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Talent

Praha 4, Libušská 27/210, 14200

zpět na výpis
 
Talent

Česko-vietnamské vzdělávací centrum.

Telefon:728 968 567
Kategorie:

Talent je centrum zaměřené na obohacování, rozvíjení a objevování dovedností, znalostí, emoční inteligence a cizích jazyků (českého, vietnamského a anglického jazyka) pro děti předškolního a školního věku.

Vzdělávací středisko pro nadané děti Talent a mateřské centrum je prvním a jediným v Praze 4 - Libuš (v blízkosti trhu Sapa).

Školicí programy vyvíjí osm typů inteligence spojené se vzdělávání sektory z celého světa.

- Zahrnuje prvky Montessori metody ranné výchovy (přirozený vývoj inteligence dítěte)
- Praktické dovednosti potřebné pro život, běžné každodenní činnosti, morálka a sociální kázeň
- Čeština, Vietnamština, Angličtina

CÍLEM
Dáváme dětem komplexní vzdělání a praktické dovednosti. Na základě spolupráce s partnery, nabízíme prestižní vzdělávání, nasazení Talent týmu na výuku moderních vzdělávacích programů, především pak vyjít vstříc vzdělávacím potřebám dětí v České republice.

ORIENTACE - CÍLE ŠKOLY:
Talent je zařízení v modelu evropských norem, respektuje předškolní vzdělávání, které je zvláště důležité v budoucím životě. Komplexní vzdělávání, dovednosti a znalosti; péče o děti a to jak fyzické a psychické.

TÝM:
Učitelé s vysokou odbornou kvalifikaci, nadšení, plní lásky k dětem. Cílem je vytvořit profesionální, pečovatelský, ohleduplný a individuální přístup ke každému dítěti.

SYSTÉMY INFRASTRUKTURY:
Centrum má tři učebny, tělocvičnu, učebnu hudby a umění; moderní vybavení a zařízení se dováží ze zahraničí.

KOMPLEXNÍ ROZVOJ:
Celý vzdělávací program je postaven profesionály se zkušenostmi vzdělání, aby nejmladší generace studentů měla základní znalosti a úspěšně vstoupila do základní školy.

FYZICKÉ VZDĚLÁVACÍ PROGRAMY:
Tělesná cvičení kombinovaná se správným výživovým režimem. Skupinové sportovních aktivity napomáhající dětem rozvíjet motoriku a fyzickou stránku.

TALENTOVÉ VZDĚLÁVACÍ PROGRAMY:
Objevení a zaměření se na využití celého potenciálu dětí v odborných předmětech, jako jsou: malba, hudba, apod. a vyvážit hodnotu a kvalitu života.

HODNOTA A KULTURNÍ MORÁLKA:
Trénování mladší generace nezávislosti, kreativitě a samostatnosti a uznávání veškerých hodnot, i sebe samých.

Talent bude děti vést a učit užitečným znalostem - zábavou, zapojením do společenského dění, širokou škálou aktivit a láskou k životním hodnotám.

Libušská 27/210
Praha 4, 14200
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: