Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

UZAVŘENO: Sluneční terasa T-Anker

Praha 1, Náměstí Republiky 656/8, 11000

zpět na výpis
UZAVŘENO: Sluneční terasa T-Anker

Restaurace v centru Prahy nadchne svým výhledem na Staré Město pražské, netradičně velkou terasou v 5 patře OD Kotva i výběrem piv na čepu.

Telefon:722 445 474
Kategorie: gastro|bary a pivnice, restaurace

Říká se, že skvělé nápady se rodí snadno, ale k realizaci je dlouhá cesta. Po ročním ladění všech detailů jsme 13. 5. 2013 pro Vás, všechny, kteří si rádi pochutnávají na skvělém jídle a pivě připravili oázu klidu v centru Prahy, tam, kde výhled a vybrané speciality potěší vaše oko i chuťové pohárky. Představujeme Vám projekt na jedinečném místě v centru Prahy, na střeše OD Kotva s naprosto ohromujícím výhledem na Staré Město pražské.

Každý týden měníme naši pivní nabídku a naše 12-ti pípa disponuje nejlepšími českými i světovými speciály. Naše spolupráce a podpora malých českých pivovarů je pro nás hlavní myšlenkou a jsme hrdí, že Česká Republika patří mezi nejlepší výrobce piva na světě. Důkazem pivovarského umění je bezesporu pivovar Cobolis, Antoš, Muflon, Proud a další. Do umění vaření piva dávají majitelé kus sebe a proto je pivo naprosto vynikajícím a skvělým mokem vhodným ke každé příležitosti.

Ano, právě u nás na terase T-Anker a to s nezapomenutelným výhledem čerpejte energii a vyžadujte to nejlepší ze světa piv a gastronomie. A že si nemůžete vybrat? Oslovte naše školené profesionály, kteří Vám vyberou na míru to, co hledáte, stačí říct, co od piva očekáváte.

 

 

Náměstí Republiky 656/8
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: