Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

City Trail Run Czech Republic

Praha 1, Hradešínská 27, 10100

zpět na výpis
 
City Trail Run Czech Republic

Přes město, přesto přírodou.

Kategorie: sport|běh a kolo

Co je to City Trail Run?

Město
Díky běhu poznáte velkou část města. Nevracíte se na stejné místo – start a cíl jsou odděleny. Trasa vede nejzajímavějšími částmi města. Městské prvky - schody, tramvaj, mosty atp. - jsou přirozenou a vítanou součástí trasy.

Příroda
Neběží se jen ulicemi a po kostkách, ale trasa vede co nejvíce v parcích, sadech, vinicích, zahradách a lesem! Díky běhu poznáte nová zajímavá místa ve městě, kam se můžete později vrátit za sportem, kulturou či relaxací.

Výkon
Akce není určena úplným začátečníkům, ale spíše pokročilejším běžcům, kteří očekávají kvalitní servis a nový zážitek. Profil trati je rozmanitý a náročný. Výběhy a seběhy s celkovým nastoupaným převýšením přes 440m odpovídají svou náročností více než uběhnutí silničního půlmaratonu. 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: