Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Český svaz firemního sportu

Praha 4, Táborská 2, 140 00

zpět na výpis
 
Český svaz firemního sportu
Telefon:244 467 421
Kategorie: sport|ostatní

Občanské sdružení Český svaz firemního sportu, založené roku 1991, sdružuje sportovní  kluby a sdružení zabývající se firemním sportem v celé České republice, zejména však v Praze.

Jeho hlavním cílem je podpora aktivního využití volného času, tréninku a sportovních soutěží v rámci národních sportovních organizací mimo struktury sportovních svazů ČSTV. Nejrozšířenějšími podporovanými sporty jsou malá a velká kopaná, lední hokej, stolní tenis, volejbal, bowling.  Bezesporu nejznámější soutěží pořádaných v rámci sdružení ČSFS je tradiční soutěž v malé kopané „Hanspaulská liga“ a mezinárodní turnaj „Pražský soudek“ v kopané, bowlingu a hokeji.

V roce 2000 byl ČSFS přijat jako oficiální člen za Českou republiku v evropské organizaci firemního sportu EFCS, sdružující národní organizace z  28 evropských zemích.

Táborská 2
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: