Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Žluté lázně

Praha 4 - Podolí, Podolské nábřeží 3/1184, 140 00

zpět na výpis
Tip
Žluté lázně

Žluté lázně jsou unikátním prostorem s nezaměnitelnou polohou a bohatou historií.

Telefon:777404084
Kategorie: kultura|kinasport|fitness, míčové sporty, vodní sportygastro|bary a pivnice, občerstvení, restaurace

Moc rádi u nás přivítáme nadšené sportovce, rodiče s dětmi, milovníky dobrého jídla a pití a všechny, kteří si přejí relaxovat nebo strávit fajn čas se svými přáteli a být obklopeni příjemným prostředím na pravém břehu Vltavy, které nabízí nepřeberné možnosti trávení volného času.

PLOVÁRNA S BOHATOU HISTORIÍ

Historie Žlutých lázní se datuje od roku 1910, kdy byly v červnu slavnostně otevřeny jako oblíbené místo k rekreaci, sportu a koupání ve Vltavě. Žluté lázně jsou pro nás symbolem plovárenské tradice a příjemných chvil strávených na břehu Vltavy.

ZÁBAVA PRO DĚTI

V letních dnech si mohou děti užít plno vodních radovánek v našem brouzdališti. Součástí dětského hřiště je i stylové občerstvení, kde si na své přijdou milovníci zmrzliny, nanuků, osvěžujících nápojů a dalších dobrot k jídlu a pití.

STYLOVÉ OBČERSTVENÍ

Denně je v provozu Bistro Giallo nabízející vynikající těstoviny, pizzu, saláty a chutné sendviče. Pokud jste spíše na sladké pochoutky a kávu, navštivte náš La Panna Gelato. V centrálním náměstí u travnaté pláže najdete také Food Market – stánky s grilem a dobrým pitím.

SPORT, RELAXACE, GASTRO

Žluté lázně rozhodně stojí za návštěvu, protože jsou jedinečné a nabízejí to nejlepší ze světa sportu, relaxace i gastronomie.

A ZÁBAVA MŮŽE ZAČÍT!

V areálu Žlutých lázní pořádáme velké množství kulturních akcí pro širokou veřejnost jako jsou koncerty, hospodské kvízy, stand-up a akce pro děti.

Podolské nábřeží 3/1184
Praha 4 - Podolí, 140 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: