Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Sportisimo Palladium

Praha 1, Náměstí Republiky 1, 11000

zpět na výpis
 
Sportisimo Palladium

SPORTISIMO s.r.o. je přední maloobchodní prodejce zaměřený na sportovní vybavení, oblečení a obuv.

Telefon:+420 775 705 642
Kategorie: sport|ostatní

CO NABÍZÍME

V našich kamenných prodejnách a v e-shopu najdete vše potřebné pro sport i volný čas. Můžete si vybrat z kompletní nabídky lyží, lyžařského vybavení, potřeb pro fotbal, halové a raketové sporty, běh nebo fitness, nabídneme vám také vše pro cyklistiku, in-line, turistiku, vodní sporty, dále rotopedy a posilovací stroje, oděvy a potřeby pro volný čas a mnoho dalšího. I ty nejmenší sportovce vybavíme od hlavy až k patě, pro různé druhy sportů za každého počasí.
 
V sortimentu najdete renomované světové i domácí značky jako např. Nike, adidas, Umbro, Russell Athletic, Puma, Reebok, Atomic, Fischer, Salomon, Blizzard, Head, Rossignol, Burton, Spyder, Salewa, Rollerblade, Scott, Olpran, Fila, K2, Wilson, Columbia, Coleman, Hally Hanson, Merrell, Kappa, Klimatex, Hannah, Apline Pro, Loap, Etape atd.. 
 

NĚKOLIK ČÍSEL

Prodejní řetězec tvoří celkově 62 prodejen ve 48 městech ČR a 10 prodejen na Slovensku.
 
Společnost má dlouhodobě stabilní hospodářské výsledky.Našim cílem je, aby si každý zákazník našel ten svůj výrobek rychle a bez dlouhého hledání, a to nejen v našem e-shopu, ale i v kamenných obchodech. Proto jsou výrobky vystaveny přehledně a celkové uspořádání prodejen usnadňuje orientaci. O zákazníky se stará vyškolený personál, který umí vždy poradit.
 
Za samozřejmost pokládáme dlouhou otevírací dobu prodejen, víkendový prodej a možnost parkování.
 

KAM SMĚŘUJEME

Naší filozofií je poskytování vysokého standardu služeb a výrobků nejvyšší kvality za velmi příznivé ceny.
 
Máme zájem o nové zákazníky, které chceme získávat neustálým rozšiřováním prodejní, poradenské a servisní sítě. Záměrem je stále překvapovat i ty z Vás, kteří nás již znají, prostřednictvím nových služeb a speciálních nabídek.
 
Naším heslem je 100 % spokojených zákazníků. Pokud nás navštívíte, uděláme vše pro to, abyste mezi ně patřili i vy.
 
Pomozte nám i Vy zkvalitnit naše služby, a řekněte nám, co se Vám u nás líbilo či nelíbilo.

Náměstí Republiky 1
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: