Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kentoya Fitness

Praha 10, Topolová 2916/14, 106 00

zpět na výpis
 
Kentoya Fitness
Telefon:277 000 382
Kategorie: sport|bojové sporty, fitness, relaxace

Posilovna Kentoya Fitness nabízí propojení profesionálních služeb v moderně vybaveném prostředí s přátelskou atmosférou. Na cvičební ploše o rozloze 400 m čtverečních naleznete světoznámé posilovací stroje Grün sport, které uspokojí jak začátečníky, tak i zkušené kulturisty.

 

Pro klienty jsou připraveny výhodné členské balíčky, jednorázové vstupné, nebo vstup zdarma pro ty, kteří si chtějí atmosféru v Kentoya fitness nejdříve vyzkoušet. Tým zkušených trenérů zaručí skvělé výsledky a stálý sortiment kvalitních doplňků tu správnou podporu na cestě k vysněné postavě a aktivnímu odpočinku.

 

 

Mezi stálé klienty Kentoya fitness patří jak známé osobnosti, tak i významní sportovci a mistři světa. Věříme, že si své místo u nás najdete i vy.

Topolová 2916/14
Praha 10, 106 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: