Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Sportovní centrum Radotín

Praha 5, Ke Zděři 1111, 153 00

zpět na výpis
 
Sportovní centrum Radotín
Telefon:724 979 258
Kategorie: sport|běh a kolo, fotbal, hospodské sporty

Občanské sdružení Sportovní centrum Radotín vzniklo na základě rozdělení Radotínského SK o.s., oddělením oddílů kopané, atletiky a kuželek. Nové sdružení uzavřelo nájemní smlouvu s MČ Praha 16 na provozování sportovního areálu v Radotíně. Současné sdružení má 412 členů a jeho hlavním cílem je rozvoj sportovních aktivit, organizace sportovní činnosti a vytváření materiálních podmínek pro širokou veřejnost, především pak pro mládež.

 

Sportovní areál v Radotíně poskytuje několik sportovních ploch pro různá sportovní odvětví. Areál nabízí sportovní vyžití na travnatém fotbalovém hřišti, na fotbalovém hřišti s umělým povrchem III. generace, atletické běžecké dráze. Dále je možný skok o tyči, skok do dálky či vyzkoušet kuželky v místní kuželně.

Ke Zděři 1111
Praha 5, 153 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: