Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Yedoo, koloběžky a odrážedla

Praha 5, Radlická 80, 15000

zpět na výpis
 
Yedoo, koloběžky a odrážedla

Půjčujeme koloběžky pro děti i dospělé, na silnici, do města i do terénu a odrážedla. U nás si vyberou závodníci, zkušení jezdci i začátečníci.

Telefon:737 279 226
Kategorie: sport|běh a kolo, ostatní

Jízda na koloběžce je skvělá věc. Protáhne vám celé tělo, zvedne náladu a uleví od bolesti zad, ať už si chcete zlepšit kondici, vyrazit na výlet, anebo jen znovu zažít ten pocit vzrušení a dětské bezstarostnosti. Máme pro vás odrážedla, dětské i dospělácké koloběžky. S hliníkovým i ocelovým rámem, malými i velkými koly. Do města, přírody i na závodní okruhy. Dobře navržené, kvalitně provedené a v originálním designu, který oceňují laici i odborníci. Půjčovné pouhých* 50 − 150 Kč/den 100 − 300 Kč/víkend Vyberte si koloběžku na webu. Vybrané koloběžky si rezervujte nejlépe DVA DNY PŘEDEM Pište na: info@yedoo.cz, nebo zavolejte Tomášovi na tel.: 737 279 226.

Radlická 80
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: