Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

PVZP RunTour

Praha 7, Přívozní 1064/2a, 17000

zpět na výpis
 
PVZP RunTour

Virtuální charitativní běh na podporu RunTour městům vol.2

Telefon:+420 734 689 567
Kategorie: sport|běh a kolo

Milí běžci,

připravili jsme si pro vás virtuální charitativní závod na podporu RunTour měst, kde pravidelně pořádáme závody běžeckého seriálu PVZP RunTour. Při prvním virtuálním charitativním závodu, který se uskutečnil 28.-29. 3. 2020, jsme vybrali více než 230 000,- Kč na podporu boje proti COVID-19. Vybrané peníze jsme rozdělili mezi České Budějovice, Ústí nad Labem, Brno a Ostravu. A protože nechceme ochudit ani zbývající RunTour města, a i jim v jejich boji proti viru pomoci, rozhodli jsme se tuto výzvu zkompletovat. Na řadě jsou Olomouc, Karlovy Vary, Praha a Pardubice. Běh má symbolickou distanci 1 kilometru s tím, že kdo bude chtít, může si zaběhnout delší trasu. Kromě toho, že uděláte něco pro sebe i pro druhé, se v rámci závodu můžete těšit na tombolu, krásná startovní čísla či fotorámeček.

Oficiální start závodu proběhne 18. 4. 2020 z éteru rádia KISS ve 13:30 - závod si ale můžete odběhnout kdykoli během víkendu 18.-19. 4. 2020.

Cíl: 120 000,- Kč

Kdy: 18. - 19.4.2020

Kde: Kdekoliv po celé ČR. Ať už poběžíte venku nebo doma. Rádi bychom vás ale poprosili o respektování nařízení vlády ČR a běhejte ve skupince maximálně dvou lidí. Zdraví je na prvním místě!

Distance: Symbolický 1 KM (kdo chce, může i víc)

Startovné: 100 Kč + možnost dobrovolného příspěvku

Po skončení závodu vám rozešleme pozávodní e-mail s certifikátem, poděkováním a tlačítkem, kam přidáte svůj čas a fotografie z běhu. Výsledková listina ani teď nemůže chybět! :-)

Děkujeme, že pomáháte!!!

Váš RunTour tým

#POMAHAMSRUNTOUR #RUNTOUR2020

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: