Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Fpohybu

Praha 6, Milady Horákové 116/109, 16000

zpět na výpis
 
Fpohybu

Vzděláváme v pohybové gramotnosti, smějeme se, hrajeme si a stmelujeme kolektiv prostřednictvím interaktivních programů.

Telefon:607 396 423
Kategorie: sport|fitness, relaxace, ostatnílifestyle|Zdraví

Příběh společnosti Fpohybu je spojený s Nelou, která se kvůli svým zdravotním problémům věnuje pohybu už odmalička. Spolupracovala s řadou fyzioterapeutů, trenérů a závodně plavala.

Díky pohybu a vnímání svého těla dnes chodí, i přesto, že podle doktorů by se svojí diagnózou rozštěpu páteře chodit vůbec neměla.

Přidala se k ní Pája, která se s myšlenkou Fpohybu ztotožnila. Pája se díky své akční rodině už odmalička hýbe. Sice celý život sportuje, ale až před dvěma lety si uvědomila, že to není o sportu, ale o poznání svého těla a vnímání, co je pro ni osobně dobré (takto postupně pracuje na odstranění bolesti zad).

Společně s naším týmem pohybovců vzděláváme v pohybové gramotnosti, smějeme se, hrajeme si a stmelujeme kolektiv prostřednictvím interaktivních programů FPOHYBU pro firmy a jejich zaměstnance.

Milady Horákové 116/109
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: