Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Jsmeinline

Praha 6, Slezanů 3,

zpět na výpis
 
Jsmeinline

Přední sportovní organizace zabývající se inline bruslením dětí i dospělých v České republice.

Telefon:731 239 237
Kategorie: sport|ostatní

Projekt si klade za cíl nabídnout dětem populární a stále se rozšiřující sport inline bruslení a tím jim poskytnout smysluplné trávení volného času sportovní mimoškolní aktivitou.

Našim cílem je, aby děti získaly základní návyky pro bezpečnou jízdu na inline, a – to především - aby je bruslení bavilo a zaujalo natolik, že se pro ně inline bruslení stane sportem, ve kterém se budou chtít dále zdokonalovat, kterému se budou věnovat a třeba pak rozšíří řady dětí, které již na bruslích závodí.

Za projektem JSMEINLINE.cz stojí skupina závodníků na inline, zkušení trenéři i nadšení bruslaři. Tým lektorů JSMEINLINE.cz se specializuje na výuku bruslařských dovedností dětí i dospělých na amatérské i závodní úrovni a rozšiřováním povědomí o bezpečné jízdě na inline bruslích

Slezanů 3
Praha 6
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: