Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Bikram Yoga Prague

Praha4, Na Pankráci 121, 14000

zpět na výpis
 
Bikram Yoga Prague

Bikram Yoga je moderní dynamické cvičení, které Vás dostane.

Telefon:224 222 892
Kategorie: sport|jóga

Můžete si u nás zapůjčit nebo koupit podložku, ručník i vodu. Je možno zde zakoupit také speciální oblečení určené právě na Bikram Yogu ze speciálních přiléhavých a propustných materiálů různých délek střihů i vzorů. Jinými slovy, do studia sebou nepotřebujete nic nosit.

Moderní klimatizace zajišťuje přívod čerstvého ohřátého vzduchu do místnosti a to do celého prostoru rovnoměrně.

Cvičíme na ručnících, které vstřebávají pot, a podložkách, které pravidelně pereme v pračce na 60 stupňů. Po každé lekci jsou ošetřeny antibakteriálním přípravkem. Na podlaze v sále je zbrusu nová dřevěná podlaha ošetřená protiskluzovým nátěrem.

Zázemí je tvořeno recepcí se stále usmívajícím se personálem, šatnami s uzamykatelnými skříňkami, sprchami a toaletami.

Po lekci se můžete občerstvit v našem Juice baru, který Vám nabízí spoustu čerstvých ovocných i zeleninových šťáv. K okamžité a perfekní hydrataci doporučujeme vysoce kvalitní kokosovou vodu, která zažene žížeň a pomůže doplnit minerály. K obědu vždy najdete polévku a výběr ze salátů, vrapů či rýžových rolek.

Maminky a tatínci mají k dispozici dětský koutek s profesionální tetou na hlídání. Doporučujeme využít.

Studio na Pankráci je v pořadí druhé studio Bikram Yogy Prague. Lokalita Pankráce umožňuje velmi snadnou dostupnost a především disponuje parkovacími místy. V obchodním centru Arkády mohou například klienti Bikram Yogy využít 3 hodin parkování zcela zdarma.

Schází se v něm denně klienti z celé Prahy, instruktoři i recepční, a to i ve svém volném čase. V každé lekci najdete někoho z našeho týmu, nebojte se ho proto oslovit. Rádi Vám odpoví na všechny Vaše otázky.

Na Pankráci 121
Praha4, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: