Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
dubna

Galerie Harfa žije hokejem

Galerie Harfa

zpět na výpis akcí
 

Galerie Harfa připravila pro své návštěvníky jedinečnou možnost, jak se zapojit a naplno prožít hokejovou horečku. 

Začátek:28. 04. 15
Konec:17. 05. 15
Čas:09:00 - 23:59
Kategorie: sport|lední sporty

Czech Chill Out Zone by McDonald's, která je oficiální fanzónou českého národního týmu, se nachází na střeše obchodního centra a bude zpřístupněna po celou dobu konání mistrovství každý den do půlnoci. Do speciální zóny budou moci návštěvníci vstoupit nejen přes obchodní centrum, ale nově také přímým vstupem z ulice Českomoravská.

Přímé přenosy a zajímavý doprovodný program si bude moci na střeše Galerie Harfa vychutnat až 2000 návštěvníků. Pro příchozí budou připraveny velkoplošné obrazovky, zábavné hry a soutěže s hokejovou tematikou, koncerty i občerstvení v nově vybudované restauraci McDonald's. Přímo v Czech chill out zóně bude mít zázemí i televizní stanice ČT sport, která bude ze střechy obchodního centra vysílat živé vstupy.

Ve čtvrtek 30. 4. se můžete od 12:15 těšit na talk show s hráči českého národního týmu. Od 16 hodin budou připraveny soutěže pro děti s tematikou pálení čarodějnic. Od pátku až do konce konání mistrovství budou v Czech Chill Out Zone pro děti probíhat vždy od 10 hodin různé hry a soutěže.

Hokejoví nadšenci by si ale určitě neměli nechat ujít příležitost navštívit Síň slávy českého hokeje, kde na ně čekají speciální světelné instalace, hokejový trenažér a další zajímavé věci z historie i současnosti českého hokeje. Přístupná pro veřejnost bude Síň slávy od 28. dubna 2015 ve zvýšeném přízemí Galerie Harfa. Najdete zde virtuální kluziště, budete se moci trefovat do branky, můžete si vyzkoušet roli rozhodčího a prověřit své hokejové znalosti. K vidění je také expozice mapující všechna MS v Praze, všechny historické úspěchy českého hokeje, zlaté medaile, poháry a exkluzivní historické artefakty – např. originál dresu z roku 1947 nebo originální výstroj Dominika Haška z Nagana. Veškeré technické vymoženosti pochází z dílny umělecké skupiny 3dsense, která na přípravách síně slávy pracuje již od poloviny února.

Galerie Harfa společně s netradičním energetickým nápojem Smarty, který osobně vyvíjel Dominik Hašek, připravila pro fanoušky hokeje také dva speciální válce na vzkazy pro hokejové hvězdy. Po celou dobu konání mistrovství je možné parkovat v Galerii Harfa zdarma až do jedné hodiny po půlnoci.

Galerie Harfa
Tel: +420 266 055 601
Českomoravská 2412/15a
Praha 9, 190 93
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: