Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kiddum

Praha 3, Velehradská 24, 130 00

zpět na výpis
Tip
   
Kiddum

První mezinárodní vzdělávací LEGO Education centrum pro děti.

Telefon:792 331 962
Kategorie: pro děti|Zábava, Kreativita

Programy LEGO EDUCATION se specializují na děti 4-14 let a zahrnují systém integrovaného vzdělávání STEM, kombinací předmětů matematiky, fyziky, mechaniky, informačních technologií a robotiky. 

Zatímco čtyřletí objevují svět kolem sebe: rodinu, zvířata, jídlo apod., pětiletí a šestiletí už začnou pomalu řešit, k čemu a jak fungují nejrůznější stroje a mechanismy, nebo k čemu je například ozubené kolo, a co přesně potřebují, abych něco roztočili nebo jinak rozpohybovali.

LEGO Education následně pokračuje s programy robotiky. S využitím stavebnice WeDo 2.0 si děti sestaví model zkoumaného projektu. Následně si model naprogramují na tabletu a celý mechanismus tak rozpohybují.  Od základních mechanismů se tak postupně dostáváme k už sofistikovaným a multifunkčním robotům. Od osmi let děti využívají sady Mindstorms, které pro ně znamenají výzvu každičkého aspektu své práce: od tvořivosti po preciznost.

Každá ze sad LEGO Education všechny aktivizuje a okamžitě zapálí jejich zájem. Učí se tím, že si vše osahají, učí se tím, že si vše vyzkouší, učí se tím, že vše zažijí.

 

LEGO herna pro děti

V prostorách našeho vzdělávacího centra Kiddům, jsme pro děti nově připravili prostor, kam si mohou přijít jen tak pohrát nejen s LEGO kostičkami. Nabízíme také možnost krátkodobého hlídání dětí.

V herně je pro děti k dispozici: 

spousta LEGO kostek (pro mladší velikost DUPLO, pro starší velikost classic) na volné stavění

oblíbený LEGO Duplo programovatelný vlak

LEGO stěna

Programovatelný robot Bottley

LEGO deskové hry

LEGO soft a další a hračky pro nejmenší

a mnoho dašlích nejen LEGO hraček

 

Velehradská 24
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: