Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Dům dětí a mládeže Horní Počernice

Praha 20, Ratibořická 1899/32, 193 00

zpět na výpis
no-image

Dům dětí a mládeže nabízí zájmové činnosti pro aktivně strávený volný čas dětí, mládeže i dospělých.

Telefon:281 925 264
Kategorie: pro děti|Kurzy, Zábava

V naší nabídce si můžete vybírat z cca 100 kroužků v pravidelné činnosti: výtvarné a rukodělné, sportovní, taneční, hudební, se zaměřením na přírodu, výpočetní techniku, fotografování, modelářství, výuku cizích jazyků a další činnosti. Každý rok se kromě již tradičních a oblíbených činností snažíme nabídnout i něco nového a moderního.

Pořádáme různé výstavy, dílničky, soutěže, výlety, turnaje, vystoupení, akce, spolupracujeme s místními organizacemi i s ostatními pražskými domy dětí a mládeže.

Připravujeme příměstské i pobytové tábory v Čechách i zahraničí se všeobecným zaměřením i se zaměřením např. na tanec, hudbu, florbal, nebo v zimě lyžařské a snowboardové výcviky.

Přejeme si, aby každý v naší nabídce našel to, čím by mohl příjemně vyplnit svůj volný čas.

Ratibořická 1899/32
Praha 20, 193 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: