Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Ateliér Kreativní malování

Praha, Koněvova 1853/129,

zpět na výpis
 
Ateliér Kreativní malování

Kreativní malování pro děti.

Kategorie: pro děti|Kreativita

V našem pojetí využíváme malování a tvoření jako prostředek pro činnosti, které rozvíjí dětskou kreativitu, fantazii a představivost. Učíme děti používat nejrůznější výtvarné techniky a materiály, aby naše tvorba byla co nejpestřejší. Velmi oblíbenou formou je například malování pomocí rukou či chodidel.

Moderní koncept Kreativního malování je postaven na základech přirozeného rozvoje dětské osobnosti, artefiletickém přístupu a zážitkové pedagogice. Kromě tvoření se tedy Vaše děti dozví nové znalosti a zažijí spoustu zábavy. Současně budeme rozvíjet i další stránky osobnosti, jako jsou komunikační dovednosti, schopnost určování a dosahování cílů a řadu dalších sociálních dovednosti potřebných pro každodenní život. Můžeme Vám zaručit, že Vaše děti přijdou malování na chuť jako nikdy předtím!

Koněvova 1853/129
Praha
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: