Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Jezdecká škola Pony Praha

Ptice, Ptice 5, 252 18

zpět na výpis
Tip
 
Jezdecká škola Pony Praha

Nabízíme výuku jízdy na vysoce kvalitních ponících v Pticích u Prahy pro děti od 3 let.

Telefon:605258020
Kategorie: sport|ostatnípro děti|Sport, Zábava

Jednorázová hodina: Hodiny jsou vedeny kvalifikovanými odborníky. Školička nabízí lekce pro začátečníky i pokročilé.

Se začínajícími mladými jezdci nejprve pracujeme na lonži, aby si zažili správný sed a rovnováhu. Poté se děti učí ponyho ovládat samostatně na jízdárně a provádět základní jízdárenské cviky. Po jejich zvládnutí mohou děti s poníkem jezdit i na vyjížďky, skákat a učit se drezurní prvky. S našimi pony se pak mohou naši studenti účastnit skokových nebo drezurních závodů.

Pro malé dětičky nabízíme: Jízdu na pony, který je na vodítku veden lektorem a zaručuje co největší bezpečnost.

Jezdecký kurz: V rozsahu deseti lekcí dítě už systematicky pracuje na tom, aby se učilo základní péči o poníka, jeho sedlání, komunikaci s ním, teoretické otázky z oblasti života malých koní, tradice soužití člověka s koněm, druhy jezdeckého sportu, a pak si osvojí základy jízdy na pony: jízdu na lonži, samostatné ovládání na jízdárně.

Dle schopností vyjíždku po okolí, jízdu ve skupině. Na konci kurzu bude skládat závěrečnou zkoušku. Po zdárném absolvování obdrží Certifikát s potvrzením zvládnutých dovedností a bude moci postoupit do vyšší ůrovně.

Příprava na závody - Příprava na Zkoušky základního výcviku a získání licence: Individuální příprava na závody / oficiální i hobby/ nebo příprava na Zkoušky základního výcviku pro pokročilejší jezdce a absolventy Jezdecké školy.

Zkoušky se skládají z drezurní úlohy, parkuru a teoretické zkoušky. Součásí kurzu je doprovod a poskytnutí pony na ZZV. Kurz je veden na vysoce kvalitním drezúrním pony, který mnohokrát prokázal své kvality, když vítězil na závodech nad velkými koňmi. Jízda “cikánským vozem” : Děti zažijí vzrušující jízdu na kozlíku. Vůz tažený jedním pony nikdo nemůže přeslechnout. Rachotí a lomozí a zachovává si tak svůj půvab z časů dávno minulých:)

Ptice 5
Ptice, 252 18
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: