Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Jakub Jonáš

Mutěnice, Lipová 461, 69611

zpět na výpis
 
Jakub Jonáš

Krásný den, už 3 rokem aktivně buduji své podnikání v oblasti project developmentu. Pomáhám realizovat projekty po stránkách vnitřních procesů.

Telefon:603922253
Kategorie: pro děti|Kultura, Kurzy

Miluji práci s lidmi a řešení krizových situací, problémů, protože od toho problémy jsou. Nemám v plánu před nimi utíkat, a pak si říkat, jak jsem suprovej, že jsem to zvládl. Prošel jsem si kariérovou v MLM, byl jsem provozní v restauraci, marketingový manažér a poslední rok konzultuji lidi od kterých jsem se kdysi učil. Stále je však, mnoho věcí na čem je nutno pracovat, ovšem baví mě to. :) To co dělám nejlépe vystihuje věta: Na světě je velké množství projektů, které už teď mohou pomoci mnoha lidem. Lidé se však bojí nebo neví, jak je (z)realizovat. Od toho jsem tady já. rád vám pomohu a nejsem sám! Spolupracuji s týmem externistů a jsme schopni projekt realizovat od začátku až do konce. Nesnáším nedodělanou a neúplnou práci, proto se na úkol dívám komplexně a řeším všechny jeho strany a následky. Je super mít web za 500 000,-, ale když s ním nebudete umět pracovat, bude Vám upřímně - na nic a to je cesta, kterou rozhodně jít nechci. Rád podporuji projekty, které mají smysl, ale mám svůj názor, a pokud vím, že mí klienti, chtějí udělat nějakou blbost, upřímně jim to řeknu a navrhnu, jak to mohou udělat lépe. Ovšem nedělám všechnu práci za ně ( to by k ničemu nevedlo a bylo by to dlouhodobě nefunkční a neudržitelné), ale směruji je k tomu, jak to zvládnout a jsem při ruce, když je potřeba. Mohu ukázat směr, ovšem je na klientovi, zda tím směrem chce semnou jít. Jsem neopoučitelný workoholik a optimista, který se už nemohl dívat, jak se tvoří svět bez něj. A rád Vám nabídnu mé služby. :) Můj životní styl: Život je jako knížka, můžeš v něm vytvořit, co budeš chtít, a když ti dojde tužka nebo papír, stačí jen jít a ten problém vyřešit.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: