Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Sousedská slavnost na Čecháči (Zažít město jinak)

Praha 10 - Vršovice, Náměstí Svatopluka Čecha, 101 00

zpět na výpis
Sousedská slavnost na Čecháči (Zažít město jinak)

Pohodové odpoledne se sousedským piknikem, charitativním bazárkem, živou hudbou a spoustou aktivit pro děti. Zdarma.

Telefon:702075417
Kategorie: pro děti|Zábava, Kreativita

Náměstí Svatopluka Čecha se opět vzbudí z polospánku V sobotu 17. 9. 2016 od 13:00 do 22:00 hodin, proběhne již po čtvrté sousedská slavnost před kostelem sv. Václava na náměstí Svatopluka Čecha. Na programu je opět celá řada hudebních vystoupení (Jamchestra, Nonsen, Haeri, ...), dále divadlo, film, umělecké výstavy, prezentace o problematice veřejných prostor, výtvarné dílny a mnoho dalších tvořivých, sportovních a hravých aktivit. Celkově spíše klidně, pohodově pojatá zóna bude vhodná pro rodiny s dětmi. Návštěvníci mohou čistým, zachovalým oblečením a hračkami přispět do charitativního bazárku na podporu dětí z dětských domovů, nebo si přinést vzájemně ochutnat své domácí dobroty na sousedský piknik. Doprovodný program bude probíhat i v přilehlých lokalitách, krom sv. Václava tak bude možné navštívit i komentovanou prohlídku Husova sboru, nebo kostela sv. Mikuláše. Veškerý program je zdarma. Akce se koná v rámci celorepublikového festivalu Zažít město jinak, pořádaného sdružením Auto*mat a vzniká díky nadšení místních jednotlivců, sdružení a živnostníků, za finanční podpory Prahy 10 a ve spolupráci s římskokatolickou farností Vršovice, Vršovickým sborem Českobratrské církve evangelické a Husovým sborem ve Vršovicích.

Náměstí Svatopluka Čecha
Praha 10 - Vršovice, 101 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: