Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

My Nanny

Praha 1, Opatovická 157/22, 11000

zpět na výpis
 
My Nanny

V centru Prahy byly otevřeny rodinné jesle My Nanny pro děti od 1 do 3 let.

Telefon:732 108 993
Kategorie: pro děti|Zábava

My Nanny jsou soukromé jesle rodinného typu poskytující každodenní péči dětem od 1 do 3 let. Jedná se o moderní zařízení odpovídající současným trendům na trhu předškolního vzdělávání, jehož prioritou je individuální přístup ke každému dítěti i jeho rodičům.

V rámci programu sestaveného odborníky na předškolní vzdělávání dětí se My Nanny po celý rok věnuje rozvoji řeči a logickému uvažování dětí, vývoji jejich osobnosti, podpoře samostatnosti, budování sebedůvěry, učení se spolupráci a toleranci, jakož i společenskému chování, praktickému životu, pěstování citlivého vztahu k přírodě, učení se zodpovědnosti.

To, jak se dítě rozvíjí, se rodiče v My Nanny dozvědí z individuální evidence, která je v jeslích o každém dítěti podrobně vedena. Odborná péče je poskytována v domáckém prostředí, aby se děti cítily naprosto bezpečně. K dispozici jim je multifunkční herna, šatna, ložnice, sociální zařízení a kuchyňka.

Součástí prostoru My Nanny je i venkovní prostor, který slouží hrám a odpočinku. Na programu dne má My Nanny i pravidelné vycházky do okolí, a to v jakoukoliv roční dobu.

Každé dítě je v My Nanny bráno jako samostatná osobnost, která není nikterak potlačována ani násilně měněna. Naopak se ji jesle snaží plně akceptovat a citlivě ji rozvíjí.

Kapacita My Nanny je pohyblivá, přičemž maximální počet dětí na jednu učitelku je pět. Jednou z priorit My Nanny je totiž individuální přístup.

Rodiče si mohou pro své díte v My Nanny zvolit flexibilní docházku, která nejlépe vyhovuje jejich potřebám, jesle jim vždy vyjdou vstříc. Režim dne je tu dostatečně pružný a umožňuje reagovat na individuální možnosti dětí a rodičů, na jejich aktuální potřeby.

Opatovická 157/22
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: