Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
října

Dušičkový večer na Libeňském zámku

Městská část Praha 8

zpět na výpis akcí
 

Netradiční večerní prohlídky Libeňského zámku za doprovodu strašidel nabídnou magickou dušičkovou atmosféru.

Datum:29. 10. 16
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 21:00
Kategorie: pro děti|Kultura, Zábava

V sobotu 29. října se otevře dětem i jejich (pra)rodičům Libeňský zámek. Na návštěvníky čekají tvořivé dílny, prohlídky zámku v doprovodu pohádkových bytostí a dušičková atmosféra. Prohlídky se strašidly budou probíhat od 17 do 21 hodin (poslední prohlídka začne ve 20.30). Dušičkový večer je pro všechny návštěvníky zdarma. Vchod do zámeckého areálu bude boční branou z ulice U Libeňského zámku.

Děti i dospělí návštěvníci budou mít možnost poznat Libeňský zámek v době, kdy bývá většinou pro veřejnost uzavřen. Netradiční večerní prohlídka za doprovodu strašidel nabídne magickou atmosféru. Dětem se postupně představí vodník, tereziánský voják, urozená paní hraběnka nebo mnich, kteří nebudou jenom strašit, ale především vyprávět příběhy spojené s historií zámku. Na velkém nádvoří zámku budou probíhat tvořivé dílny a dušičkovou atmosféru dotvoří rozsvícené dýně a "dušičkové" občerstvení.

Dušičkový večer je pro všechny návštěvníky zdarma!

 

 

Libeňský zámek
Tel:
Zenklova 35
Praha 8, 180 48
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: