Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
listopadu

Nedělní divadélko - O třech neposlušných kůzlátkách

Kavárna Knoflík

zpět na výpis akcí
 

Divadelní představení pro malé i velké s kreativní dílničkou. Hraje divadlo Pruhované panenky. V Kavárně Knoflík s dětským koutkem a mini zoo.

Datum:13. 11. 16
Cena:70 Kč
Čas:16:30 - 17:30
Kategorie: pro děti|Kultura, Kreativita

Veršované loutkoherecké představení vycházející z klasické pohádky „O třech neposlušných kůzlátkách“. Můžete se těšit na loutky kůzlátek vyrobené z ovčího rouna, veselé písničky provázející celé představení za doprovodu flétny a kytary. Součástí představení je interaktivní dílna, ve které děti učíme písničky a společně si zpíváme a hrajeme. Pohádka je vhodná pro malé i větší děti. 

Po představení následují výtvarné dílny, kde si děti vytváří malá kůzlátka z ovčího rouna a papíru. Za pomoci rodičů to hravě zvládnou i malé děti. Výtvarná dílna se bude konat při minimálním počtu 12 dětí. Proto prosíme o včasnou rezervaci. 

Cena za divadelní představení 70 Kč na velkou i malou hlavu, malásci do roka a půl neplatí.  

Cena za tvořivé dílny 40 Kč na každé tvořivé dítko. 

Vstupenka na recepci Kavárny Knoflík, Jablonecká 724/6, Praha 9 - Prosek nebo rezervace na recepce@centrumknoflik.cz

Ka
Tel: 733420721
Jablonecká 724
Praha 9 Prosek, 190 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: