Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Skáčeme rovnýma nohama do nového školního roku.

Začátek:01. 09. 16
Konec:30. 09. 16
Cena:od 150 Kč
Čas:09:00 - 20:00
Kategorie: pro děti|Zábava

OC Arkády a Junior Park nabízí v Praze na Pankráci nový rozměr rodinné zábavy.
Sportovně-zábavní JUNIOR PARK je otevřen před OC Arkády Pankrác celé září. Nabízí spoustu báječných outdoorových aktivit pro malé, větší i dospělé návštěvníky. Těšit se můžete na skvělé venkovní trampolíny, zábavné atrakce a skluzavky, jaké jste v Česku ještě neviděli! Střídat atrakce, herní prvky, skákat, hopsat a užívat si můžete kolikrát jen budete chtít a libovolně dlouho, prostě dokud Vás to bude bavit.

Skákání na trampolínách rozvíjí velké i malé svalové skupiny, pohybový aparát, zpevňuje tělo a posiluje krevní oběh a dýchání. Pravidelným skákáním si zlepšíte reakční rychlost, koordinaci, zrak, odbouráte stres a zlepšíte spánek.
Trampolíny jsou nejen zábavné, ale i zdraví prospěšné a novou energii můžete poté doplnit z pestré nabídky občerstvení v OC Arkády.

Provoz Junior Parku: denně od 9,00 - 20.00hod.

OC Arkády Pankrác
Tel: +420 225 111 100
Na Pankráci 1727/86
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: