Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
ledna

Ledová Praha

Pionýr

zpět na výpis akcí
 

Zábavná návštěva pražských památek a mnoho dalšího.

Začátek:31. 01. 14
Konec:02. 02. 14
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: pro děti|Kultura, Zábava

V období pololetních prázdnin (31. ledna – 2. února) pořádáme již po čtrnácté akci s názvem Ledová Praha. Jedná se o nabídku pro ty, kteří se chtějí nejen pobavit, ale také si rozšířit své vědomosti o pražských kulturních památkách. Sdružení Pionýr s Nadací Dětem 3. tisíciletí při zajištění této akce spolupracuje tradičně s řadou institucí a s několika školami.

Vstupenky – kartičky opravňující ke slevě na vstupném do jednotlivých institucí bude možné si vyzvednout v týdnu od 24. do 31. ledna na adrese: Pionýr, Senovážné náměstí 977/24, Praha 1 v přízemí v recepci budovy vždy od 9.00 – 17.00 hodin. INFORMACE na tel: 222 247 529.

A co je pro vás připraveno?

  • Jednotná vstupenka (slevenka), která vám otevře dveře do muzeí (Národní či Židovské, Muzeum voskových figurín) a dalších institucí (Pražský hrad, Strahovská knihovna, Pražské věže, Mořský svět, Bobová dráha). Všechna tato místa můžete navštívit zdarma nebo za symbolickou cenu.
  • Předpokládáme rovněž rozšíření nabídky o další doplňkový program.
  • Koncert Děti dětem, který se koná v sobotu 1. února v Kongresovém centru Praha.
  • Pro přihlášené mimopražské kolektivy dětí bude zajištěno ubytování v pražských školách (na vlastní karimatce a ve vlastním spacáku) a dále zlevněné jízdné – „placka“ na MHD.


Orientační ceny:
ubytování - 180 Kč
jízdné - cca 60 Kč + ?
vstupenky na koncert - 50 Kč.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: