Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Právnický akademický spolek Juristi

Praha 1, Náměstí Curieových 7, 11640

zpět na výpis
no-image

Studentský spolek při Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze.

Telefon:774 228 892
Kategorie: poznání|VŠ+VOŠ

Právnický akademický spolek Juristi je samosprávný, otevřený, nepolitický a dobrovolný spolek, jehož smyslem a účelem je rozšiřování právního vědomí a znalosti práva, úsilí o dodržování lidských práv a rovných příležitostí, podpora a rozvoj akademických a kulturních aktivit a projektů právního směru a vzdělanosti a praktických dovedností studentů právnických fakult. Duchem většiny aktivit a projektů Juristů je důraz na rozšíření dimenzí výuky práva prostřednictvím klinické formy vzdělávání, soustředění na nabývání praktických zkušeností juristů a úsilí o komplexní povahu studia a participaci na různých vědeckých záměrech. Zároveň je smyslem činnosti Juristů i zajišťování kulturních akcí na půdě právnické fakulty, za účelem obecného zpříjemnění prostředí akadmické půdy a zejména využití fenomenálního novoklasicistního atria budovy Právnické fakulty UK.

Náměstí Curieových 7
Praha 1, 11640
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: