Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Czech Jazz Workshop

Praha 4, Roškotova 4,, 14000

zpět na výpis
Tip
 
Czech Jazz Workshop

Letní týdenní intenzívní kurs jazzové hudby, který letos, již 16. rokem, pořádá nezisková organizace Česká jazzová společnost.

Telefon:+420603161950
Kategorie: poznání|kurzy, ostatní
4p>V průběhu patnáctileté historie na dílně působily osobnosti a hvězdy celosvětové jazzové scény, jako např. Jeff Ballard, Aga Zaryan, Hod O´Brian, Joel Frahm, Steve Haines, Piotr Baron, Piotr Wojtasik, Marcin Jahr, Pavel Wlosok, Osian Roberts, Marta Topferová, Brian Charrete, Phil Wilkinson, Ana Cisneros, Filip Gondolán, Paul Boolenback a mnozí další. I letos přivítáme lektory z celého světa, kteří jsou zároveň špičkovými hudebníky, aby se s vámi podělili o své zkušenosti a vědomosti. Akce se mohou zúčastnit jak začátečníci, mírně pokročilí i profesionální hráči. V průběhu workshopu se účastníci zdokonalí jak ve hře na nástroj, skupinové hře, tak v hudební jazzové teorii. Účastníci Workshopu se mohou každý večer "vyhrát" na oblíbených jam sessionech. Celý týden vyvrcholí závěrečným koncertem všech účastníků. Na 16. ročník Czech Jazz Workshopu se můžete přihlásit zde.

 

Roškotova 4,
Praha 4, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: