Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

České vzdělávací centrum

Olomouc, Rokycanova 229/20, 779 00

zpět na výpis
České vzdělávací centrum
Telefon:585227076
Kategorie: poznání|kurzy

Zde je několik důvodů, proč při vzdělávání Vašich pracovníků spolupracovat právě s Českým vzdělávacím centrem: 

Semináře Českého vzdělávacího centra absolvovali v uplynulých letech manažeři a pracovníci cca 7.000 firem, institucí a úřadů. Protože velká většina z nich přichází na základě doporučení kolegů, kteří podobný seminář již absolvovali, věříme, že toto číslo je zárukou profesionální úrovně a kvality našich služeb. Přečtěte si jejich názory.

 

Výběr lektorů, kteří semináře vedou, je záležitostí, která někdy trvá i několik měsíců. Při výběru se přihlíží nejen k odborným znalostem, které jsou u každého z našich lektorů samozřejmostí, ale také k publikační, poradenské a trenérské činnosti. Mezi lektory Českého vzdělávacího centra tak najdete odborníky, jejichž publikace znáte z renomovaných nakladatelství manažerské literatury, odborníky, kteří strávili velkou část svého života v USA, Kanadě, Austrálii, Německu a dalších zemích světa a zkušené lektory, jejichž tréninková praxe se počítá na tisíce odpřednášených hodin. 

 

České vzdělávací centrum je signatářem Etického kodexu Asociace institucí vzdělávání dospělých. 

 

České vzdělávací centrum je registrovaným konzultantem v oboru vzdělávání se specializací na manažerské vzdělávání u Světové banky (The World Bank) ve Washingtonu (reg. č. 1709). 

Rokycanova 229/20
Olomouc, 779 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: