Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Porta Lingua

Praha 4, Pod vrstevnicí 404/8, 140 00

zpět na výpis
 
Porta Lingua
Telefon:777 555 111
Kategorie: poznání|jazykovky

Na základě vstupního jazykového auditu, který je samozřejmě zdarma, nabídneme komplexní řešení jazykové výuky a zpracujeme studijní plán dle potřeb klienta. Naší velkou předností je časová flexibilita a cenová přístupnost. Nabízíme jak výuku v prostorách klienta, tak v našich vlastních. Čas výuky je vždy podřízen potřebám posluchače. Pravidelně monitorujeme pokroky ve výuce dílčími a závěrečnými testy. Pravidelně též kontrolujeme výuku – observace. Docházka posluchačů je sledována a vždy řádně vedena v docházkových listech. Pravdivost údajů v docházkových listech stvrzují posluchači sami svými podpisy. Výuku jsme pro Vás schopni zahájit kdekoli v České republice a kdykoli během roku.

Pod vrstevnicí 404/8
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: