Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Jazykové studio ROLINO

Praha 10, Bratří Čapků 1884/10, 101 00

zpět na výpis
 
Jazykové studio ROLINO
Telefon:267 311 358
Kategorie: poznání|jazykovky

Často slýcháváme od posluchačů, že dostali doporučení na ROLINO, protože "když už jinde hlava nebere, tak v ROLINU Vás prostě donutí ..." Tento efektivní a intenzívní způsob výuky je základem úspěchu našich posluchačů nejen u základní státní jazykové zkoušky, ale i u zkoušek mezinárodních. Jazykové studio ROLINO získalo řadu ocenění na mezinárodních veletrzích (např. STUDY 96, VĚDMA 97 apod.). ROLINO bylo ve spolupráci s Pedagogickou fakultou UK a Klubem ekologické výchovy řešitelem řady projektů (mj. Ekogramotnost, Na dobrém počátku všechno záleží, Dětský domeček) a v roce 2005 spolupořadatelem Evropského mezinárodního kongresu EAS.

Bratří Čapků 1884/10
Praha 10, 101 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: