Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Ekocentrum Prales

Praha 19, Mladoboleslavská 953, 19700

zpět na výpis
 
Ekocentrum Prales

Pražské lesní středisko pro ekovýchovné programy a akce či workshopy s environmentální tematikou.

Kategorie: poznání|fauna a florapro děti|

Ekocentrum Prales (Pražské lesní středisko) vznikalo od roku 2016 v uvolněném areálu naší bývalé okrasné školky a zahradnictví na kraji městské části Praha 19 – Kbely. Budujeme zde místo pro komunitní setkávání, pro rekreaci a procházky Pražanů a zároveň místo fungující jako další základna našeho střediska Ekologická výchova, kde budeme moci pro pražské školy, rodiny s dětmi i pro širokou veřejnost organizovat ekovýchovné programy a akce či workshopy s environmentální tematikou. Areál Pralesa, který obklopují stávající i nově vznikající lesní plochy, nám umožňuje vést zde kvalitní terénní programy, při nichž se účastníci dostanou do bezprostředního kontaktu s přírodou. Areál se svým zázemím navíc představuje zajímavý prostor také pro environmentálně zaměřené činnosti škol, školských zařízení i dalších zájmových skupin.

 

Mladoboleslavská 953
Praha 19, 19700
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: