Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Festival pro tech pozitivní lidi.

Začátek:24. 04. 15
Konec:26. 04. 15
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 15:00
Kategorie: poznání|ostatní

Největší místo pro sledování chytrých produktů a řešení. Novinky v Česku nevídané, poradenství, testování, zábava, hry, přednášky a talk show. Tipy pro telefony, tablety, domácí zábavu nebo kancelář.

Chcete si pohrát s roboty a potkat slavné ikony ze světa technologií? Zajímá vás, co dál s fotkami z iPhonu? Chcete se nechat změřit-zvážit-vyhodnotit chytrou váhou či náramkem? Přijďte, vstup je zdarma.

iCON Prague je jediný český festival pro všechny příznivce zařízení a softwarových řešení značky Apple. Je to festival pro tech-pozitivní lidi, kteří si chtějí změnit život pomocí technologie. A v neposlední řadě také shopping mecca s inovativními produkty. Festival doprovází cyklus živých vystoupení.

30 vystavovatelů
Více než 100 značek
30 živých vystoupení

Národní technická kn...
Tel:
Technická 6 / 2710
Praha 6 - Dejvice, 160 80
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: