Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Podpora biodiverzity: příběh o včelkách na Brumlovce

Menu
náš tip
17.04. do 17.04.
09:30 - 10:30
Brumlovka
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Podpora biodiverzity: příběh o včelkách na Brumlovce

Rádi bychom vás pozvali na workshop, během kterého se podíváme na zajímavý příběh naší účasti na ochraně a podpoře biodiverzity na Brumlovce.

 
Cena: Zdarma
 
FLEKSI, Budova Beta
Vyskočilova 1461/4
14000, Praha 4
Vizitka pořadatele 
 

Rádi bychom vás pozvali na praktický workshop, během kterého se společně podíváme na zajímavý příběh naší účasti na ochraně a podpoře biodiverzity zde na Brumlovce. Během této události vám přiblížíme naši cestu od myšlenky k realizaci, kdy jsme proměnili terasu naší administrativní budovy Delta v živoucí zázemí pro včelky. Čeká nás společná diskuze o různých možnostech, jak podporovat biodiverzitu právě zde na Brumlovce a jak se můžete aktivně zapojit i vy, například do podpory včelařství. Jako hosta workshopu jsme pozvali včelaře z týmu Včely na střechách, kteří se starají o včelstva na různých místech ve městě vč. těch na Brumlovce. Přijďte společně sdílet znalosti, inspiraci i zkušenosti. Těšíme se na Vás.

Registrujte se na e-mailu: marika.duchonova@passerinvest.cz. 


Zpět na homepage