Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Weekend Brunch & Bottomless Mimosa

Menu
náš tip
20.04. do 21.04.
11:00 - 16:00
Manifesto Anděl
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Weekend Brunch & Bottomless Mimosa

Přijďte si užít sobotní nebo nedělní brunch v Manifestu Anděl, který nabídne vynikající nabídku 9 mezinárodních restaurací.

 
Cena: 750 Kč
 
Manifesto Anděl
Ostrovského 34
150 00, Praha 5 - Smíchov
Vizitka pořadatele 
 

Ať už máte chuť na něco sladkého nebo slaného, každý si tu přijde na své. A k tomu si můžete dopřát něco osvěžujícího ze speciální nabídky SOOT baru - bezedné mimosy, které vám dodají šťávu na zbytek dne.

Brunch Speciality
Nechte se hýčkat našimi 20 různorodými brunch specialitami, které představují kuchyně z různých koutů světa. Od tradičních po moderní, naše restaurace nabízí širokou škálu chutí, které potěší i ty nejnáročnější gurmány.

Pro více informací o nabídce navštivte: https://manifestomarket.com/

Bezedné Mimosy z baru SOOT
A co by byl brunch bez něčeho osvěžujícího k pití? V SOOT baru si můžete dopřát neomezené mimosy, které dodají vaší pozdní snídani ten správný šmrnc, a to po dobu 2 hodin rezervace. *Nutná rezervace předem.

Zarezervujte si své místo
Dopřejte sobě i svým blízkým nezapomenutelný brunch - poprvé v Manifestu! Bude to nálož, tak si raději zamluvte místo předem.

Cena: 750 Kč na osobu

Poplatek zahrnuje: Rezervaci místa s neomezenou konzumací mimosy – prosecco s pomerančovým džusem (hezky jeden po druhém) po dobu 2 hodin.

Cena nezahrnuje konzumaci jídla.


Zpět na homepage